Takumi KUNO 55 Knipschaar 5-Stars Series

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Takumi

Product omschrijving

Takumi KUNO 55 Knipschaar 5-Stars Series

Als je het hebt over scharen en tools van absolute wereldtop, voor een scherpe prijs, dan is Takumi jouw merk. Nu exclusief verkrijgbaar bij Kappershandel!

De Takumi Kuno 55 Knipschaar is speciaal ontworpen voor de meer ervaren kapper, is uitgerust met een vaste pinksteun en is 5.5 inch (13.97cm) lang. Vertaald naar het Japans, betekent Takumi "vakman/ambachtsman". De Takumi scharen worden  gemaakt met de hand, van de allerbeste Japanse staal, door ervaren vakmensen.

Pure ambachtelijkheid gecombineerd met een ongekende verfijndheid. Mede door de convex en concaaf geslepen bladen merk je direct al bij de eerste knip de grote klasse. Je voelt een hoogwaardigheid die alleen kon worden bereikt doordat Takumi is gemaakt door ervaren vakmensen. Door de ergonomische design biedt Takumi zijn gebruikers maximale comfort en moeiteloze knipbeurten, de hele dag door.  Bovendien garandeert de hardheid en duurzaamheid van het Japanse staal een lang blijvende scherpte en is de schaar licht van gewicht.

De scharen beschikken over een speciaal ontwikkeld verzonken schroefsysteem te gebruiken voor alle haartypen. De verzonken schroefsysteem voorkomt dat het haar niet verstrikt raakt tijdens de knipsessie en is makkelijk en snel instelbaar.

De Takumi scharen worden geleverd in een prachtig doosje, makkelijk op te bergen, inclusief schoonmaakdoekje, twee extra vingerringen, stelschroef én de gepatenteerde Takumi oliepen.

Bestel de Takumi KUNO 55 Knipschaar 5-Stars Series nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x