Tangle Teezer Compact Styler

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Tangle Teezer

Product omschrijving

Tangle Teezer Compact Styler

De Tangle Teezer is uitstekend voor het ontklitten van zowel nat – en droog haar. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vastere druk te gebruiken. De Tangle Teezer geeft een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoeligste hoofdhuiden. In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel, en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten. Het haar kan ontklit worden door borstelslagen te maken, vanaf de onderkant van het haar met de tanden van de haarborstel omhoog richtend, of vanaf de bovenkant van het haar met de tanden van de haarborstel naar beneden gericht.

 

De Tangle Teezer is ideaal voor de gelijkmatige verdeling van de conditioner door het natte haar, en staat garant voor lichte distributie van de conditioner, die weer leidt tot het niet verzwaren van het haar bij bijvoorbeeld föhnen. Een must voor de dragers van haarextensions; het zal eenvoudig door de haarwortels tot aan de punten glijden zonder pijn te veroorzaken. Het is geweldig voor de dagelijkse verzorging van pruiken, geweaved haar en haarstukken, zodat ze eruit blijven zien als nieuw.

 

Dezelfde uitstekende resultaten worden zelfs geleverd op krullend- en afro haar. • Als stylingtool, dagelijks borstelen van het haar, verfrist gladde stijlen, die de opperhuid helpen glad te maken, wat tevens de glans verhoogt voor een professionele look. Voor kortere haarstijlen, stylingproducten aanbrengen op het haar, en gebruik daarna Tangle Teezer om het haar in model te brengen, daarnaast ook geweldig voor mannen! Aangezien het breken van het haar wordt geminimaliseerd, zal je haar door het gebruik van Tangle Teezer over een tijdje voller en gezonder aanvoelen.

 

Tangle Teezer is ideaal voor elk moment.

 

 

Bestel de Tangle Teezer Compact Styler nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x