Tondeo Eco XS Trimmer Zilver

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Tondeo

Productomschrijving

De Tondeo Eco XS Trimmer Zilver

De Tondeo Eco XS trimmer is een trimmer met een moderne look. Ergonomisch, elegant en ligt fijn in de hand. De ergonomische vorm zorgt ervoor de je als kapper steeds zicht heb op het mes. De vorm is dus niet alleen mooi maar ook erg handig. De kapper kan dus ten alle tijden uiterst precies te werk gaan.

De Tondeo Eco XS is goed handelbaar en is licht van gewicht, om precies te zijn 128 gram. De trimmer is gemaakt voor om er elke dag mee te werken en werkt indrukwekkend fijn als het gaat om contouren. De trimmer wordt geleverd met oplaadstation, 2 opzetkammen, tondeuse olie, reinigingsborsteltje en mesbescherming.

Belangrijk: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Er wordt geadviseerd om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip: Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard wordt meegeleverd, maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes.

Bestel de Tondeo Eco XS Trimmer Zilver nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nlI.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
Eco XS trimmer
Merk:
Tondeo
Meegeleverd in doos:
Gebruiksaanwijzing, oplaadstation, 2 opzetkammen, tondeuse olie, reinigingsborsteltje en mesbescherming.
Kleur:
Zilver
Gewicht:
128 gram
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Aantal opzetkammen meegeleverd:
1
Kniplengtes opzetkammen:
3-6mm
Breedte snijbladen:
30 mm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x