Wahl 5 Star Series Finale Shaver Ultimate Finishing Tool

Bekijk alles van:

Wahl

Product omschrijving

Wahl 5 Star Series Finale Shaver Ultimate Finishing Tool

De ultieme must-have voor de perfecte close cut finish en fade!

De Wahl Five Star Series presenteert met trots de Finale Shaver, uniek in zijn soort. Ontworpen voor het creëren van de perfecte close cut fades, blenden, en ideaal als finishing tool. Daarnaast is de Shaver ook te gebruiken voor het bijwerken van de haar- en neklijn en het elimineren van ongewenste haartjes.   • PROFESSIONEEL: Zeer efficiënte en duurzame Lithium-Ion batterij voor 90 minuten looptijd en 120 minuten oplaadtijd en een twee keer zo lange levensduur. 
  • BIJZONDER: Hypoallergeen gouden folie voor irritatie-vrije resultaten. 
  • KRACHT: Krachtige, hoge werkdruk. 
  • PRECISIE: Verwijdert alle stoppels voor een ultra gladde afwerking. Perfect om close cut fades te bereiken.

De Finale Shaver is uitgerust met hypo-allergene gouden folie. Deze folie zorgt ervoor dat er geschoren kan worden zonder dat er irritaties, ingegroeide haartjes en bultjes ontstaan na het scheren. Ideaal voor de meer gevoelige en kwetsbare huid. De messen zijn extra beveiligd en kunnen de huid niet beschadigen (zie video). 

Bovendien is de Shaver operationeel met zowel de snoer aangesloten of zonder snoer. Laadt het apparaat simpelweg op in de meegeleverde oplader of sluit de oplaadsnoer, 2,4 meter lang, direct aan op de unit en ga verder te werk.

Licht van gewicht is de, 160 gram wegende, Shaver zeer aangenaam om mee te werken. Voorkom onnodige spier- en gewrichtspijn tijdens lange werksessies. De Shaver is zo effectief dat weinig druk uitgeoefend kan worden tijdens tijdens het scheren van het gezicht, hoofd en nek.

De Finale Shaver wordt meegeleverd met:
  • Oplader
  • Pre-scheerborstel
  • Onderhoudsborstel
  • Beschermkap
Belangrijk: 
Reinig en onderhoud uw tondeuse, trimmer of shaver regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de het apparaat te oliën. Tondeuse olie verlaagt de weerstand en hierdoor zal het apparaat makkelijker snijden en scheren. Voor een lang blijvende scherpte.

De Wahl Hygienic spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het apparaat in een paar seconden ontdaan is van vuil. 

De Blade Ice Spray koelt af, reinigt/ontvet en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel te oliën.


Garantie en Service: Wahl geeft 1 á 2 jaar garantie afhankelijk van het type apparaat. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.

*I.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer van de Wahl apparaten te noteren.


Bestel de Wahl 5 Star Series Finale Shaver Ultimate Finishing Tool nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl | Wahl

Productspecificaties

Type apparaat:
Ultimate Finishing Tool
Merk:
Wahl
Meegeleverd in doos:
Oplader, pre-scheerborstel, onderhoudsborstel, beschermkap
Fabrikantcode:
08164-116
Artikelnummer:
KH012667
EAN code:
43917816418
Garantie:
1 jaar
Kleur:
Zwart-Goud
Gewicht:
160 gram
Motortype:
DC motor 7.000 - 10.000 rpm
Voltage:
100 - 240V
Snoer/Snoerloos:
Snoer/Snoerloos
Lengte snoer:
2,4 meter
Oplaadbaar:
Ja
Laadstation:
Ja
Looptijd:
90 min.
Laadtijd:
120 min.
Kniplengtes snijbladen:
0,1 mm.
Breedte snijbladen:
43 mm.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x