Wahl Beretto Tondeuse Pro Lithium

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wahl

Productomschrijving

Wahl Beretto Pro Lithium tondeuse efficiënt en duurzaam

Uiterst efficiënt en duurzaam, de Beretto clipper is gemaakt voor dé drukke stylist of kapper.  Ontworpen met revolutionaire lithium-ion-technologie heeft de Berretto een 2x langere levensduur dan de gemiddelde clipper.

Volledig opgeladen kan de Beretto CLipper tot 90 minuten onafgebroken draadloze scheren met een oplaadtijd van 180 minuten. De Beretto heeft ook een handige 10 minuten snelle oplaadfunctie. De Beretto heeft 'geen geheugenverlies' en zal dan ook geen energie verliezen wanneer het niet in gebruik is.

De hoge precisie, verchroomd, roestvrij messen zijn snel los te maken, wat betekent dat u moeiteloos kunt overschakelen naar een texturerende of scheermesje. Een intern geïntegreerd lengteregelaar zorgt ervoor dat u kunt scheren van 0.7-3mm, waarna ook kammen op bevestigd kunnen worden.

Op slechts 260g is deze lichtgewicht clipper ergonomisch, super slank en fluisterstil. Een geborstelde chroom afwerking en een laad/opslag stand garandeert dat de Beretto Clipper zal opvallen als een winnaar.

Tip: De Wahl Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil.

Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes. Werking van Wahl Blade Ice: afkoelen, reinigen/ontvetten en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel de snijmessen te oliën.Erg belangrijk is: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.Garantie en Service: Wahl geeft 2 jaar garantie. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.
Bestel de Wahl Beretto Pro Lithium Tondeuse veilig en snel op kappershandel.nl*I.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer van de tondeuses te noteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x