Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Wahl Super Trimmer 1592 Wit

    25% sale
    Productomschrijving

    De Wahl Super Trimmer is een zeer fijne trimmer voor iedere kapper.

    Deze krachtige alleskunner is een professionele trimmer en is onmisbaar naast de Super Taper Tondeuse. De Wahl Super Trimmer is oplaadbaar en kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden.

    De messen zijn gemaakt van roestvrij, hoogwaardig staal. In combinatie met de met precisie geslepen messen heeft deze trimmer een perfecte balans en controle. Waardoor je altijd goed zit met de Wahl Super Trimmer. De bladen zijn gemakkelijk schoon te maken en te verwisselen door het fijne kliksysteem wat op de trimmer zit. De vario opzetkam die bij de trimmer word geleverd kan versteld worden van 3 - 6 mm.

    Wat tips die wij willen mee geven

    De Wahl Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes. Werking van Wahl Blade Ice: afkoelen, reinigen/ontvetten en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel de snijmessen te oliën.



    Erg belangrijk is:  reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.



    Garantie en Service: Wahl geeft 2 jaar garantie*. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. 


    Bestel de Wahl Super Trimmer 1592 nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nl

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    KH000096
    EAN
    01592-0460 / 5996415010152
    Merk
    Wahl
    Kleur
    Wit

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen beoordeling

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »