Wahl Super Trimmer 1592 Wit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wahl

Product omschrijving

De Wahl Super Trimmer is een zeer fijne trimmer voor iedere kapper.

Deze krachtige alleskunner is een professionele trimmer en is onmisbaar naast de Super Taper Tondeuse. De Wahl Super Trimmer is oplaadbaar en kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden.

De messen zijn gemaakt van roestvrij, hoogwaardig staal. In combinatie met de met precisie geslepen messen heeft deze trimmer een perfecte balans en controle. Waardoor je altijd goed zit met de Wahl Super Trimmer. De bladen zijn gemakkelijk schoon te maken en te verwisselen door het fijne kliksysteem wat op de trimmer zit. De vario opzetkam die bij de trimmer word geleverd kan versteld worden van 4 t/m 20 mm.

Wat tips die wij willen mee geven

Tip1: De Wahl Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes. Werking van Wahl Blade Ice: afkoelen, reinigen/ontvetten en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel de snijmessen te oliën.

Tip2: De Wahl opzetkammen maat 0,5 en 1,5 worden niet standaard meegeleverd maar zijn zeker de moeite waard om aan te schaffen. Deze zéér populaire opzetkammen zijn met name onmisbaar als je mooie "Fades" wilt creëren.Erg belangrijk is:  reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.Garantie en Service: Wahl geeft 2 jaar garantie. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.


Bestel de Wahl Super Trimmer 1592 nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nl I.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
Super trimmer
Merk:
Wahl
Meegeleverd in doos:
gebruiksaanwijzing, tondeuse olie, reinigingsborstel, plug in oplader, een variabele opzetkam
Garantie:
2 jaar
Kleur:
Wit
Gewicht:
130 g
Motortype:
DC motor, ~ 5.750 rpm
Voltage:
220 - 240 V, 50 - 60 Hz
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Lengte snoer:
1.8 m (plug-in oplader)
Oplaadbaar:
Ja
Laadstation:
Plug in
Looptijd:
100 min
Laadtijd:
150 min
Batterij indictor:
NiMH
Standaard snijmes:
Quick Change System, Chrome Blade
Kniplengtes snijbladen:
0.4 mm
Breedte snijbladen:
28 mm
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x