Wahl Triple Head Neustrimmer

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wahl

Product omschrijving

De Wahl Triple Head Neustrimmer

Last van ongewenste gezichtsbeharing, verwijder deze zonder de haartjes eruit te trekken. De snoerloze neustrimmer kan zowel nat als droog gebruikt worden en heeft 3 verschillende opzetkammen! De trimmer is geschikt voor de neusharen, oorharen, wenkbrauwen en voor het contouren bij de baard en snor. Ook is de trimmer zeer hygiënisch in gebruik doordat de opzetstukken afwasbaar zijn.

Lichtgewicht en een strak design. Dat zijn de eerste opvallende kenmerken van de snoerloze trimmer. Een ander voordeel van de trimmer is dat hij werkt op 1AA batterij. Dit maakt de trimmer makkelijk in gebruik en fijn om mee te nemen.

Belangrijk: Reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Olie verlaagt de weerstand en hierdoor snijden de mesjes makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip: De Wahl Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes. Werking van Wahl Blade Ice: afkoelen, reinigen/ontvetten en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel de snijmessen te oliën. 

Garantie en Service: Wahl geeft 2 jaar garantie. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.

De wet & dry snoerloze trimmer is verkrijgbaar in het zilver.


Bestel de Wahl Triple Head Neustrimmer nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Productspecificaties

Type apparaat:
trimmer
Merk:
Wahl
Artikelnummer:
5545-427
EAN code:
5037127006498
Garantie:
2 jaar
Kleur:
Zilver
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Type batterij:
1AA
Aantal opzetkammen meegeleverd:
3
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x