Wella Oil Reflections Luminous Magnifying Elixir

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wella

Product omschrijving

Wella Oil Reflections Luminous Magnifying Elixir

De Luminous Magnifying Elixir zorgt voor extra glans en een langdurige kroes-controle tot wel 72 uur lang. Deze elixir is verrijkt met jojoba olie. En is zeer geschikt voor alle haartypen, voor zowel natuurlijk als gekleurd haar. Speciaal ontworpen voor salon gebruik.

Oleology Program
De producten van de Oil Reflection lijn bevat de Oleology Program technologie ter voorkoming van natuurlijke achteruitgang van de lipiden in het haar. Oleology zorgt voor een glad en reflecterend haaroppervlak en is verrijkt met egaliserende en verzorgende ingrediënten, o.a. Camelia-olie en witte thee extracten, en zorg voor glad en glanzend haar. Zónder een verzwaard gevoel!


 

1. Shampoo met EDDS: EDDS techologie helpt bij het behouden van de gezondheid van het haar op de lange termijn en neutraliseert overmatige koper onzuiverheden te neutraliseren. Door koper te verminderen, wordt de breuk en aantatsing van vitale eiwitten in het haar gereduceerd. Helpt de haarschubben te beschermen tegen vrije radicalen. Het haaroppervlak is gezuiverd en beschermd tegen mineralen. (EDDS - beschermt en verwijdert onzuiverheden).


2. Masker met Panthenol: Panthenol hecht zich aan het haar en repareert beschadigde plekken op de haarschacht, hierdoor krijgt het haar een glanzend laagje en wordt minder statisch. Zorgt voor de juiste vochtbalans. Het haar voelt zacht en gevoed aan. Het haar verzwaart niet door de masker. (Panthenol -hydrateert en verbetert de vochtbalans).


3. Olie met egaliserende ingrediënten: Versterkt de lichtreflectie. De natuurlijke lipidenlaag is beschermd tegen vermindering en teruggang. Voor een glad en reflecterend haaroppervlak.


4. Het resultaat: Verzorgd en gevoed, glad haar met een intense glans.


Verkrijgbaar in 10x6 milliliter.

 

Koop jouw eigen Wella Oil Reflections Luminous Magnifying Elixir nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x