Allpresan Schuim Creme Kloven (4) 15% Ureum, 125ml en 300ml. Zeer geschikt voor kloven en vereelting op de voet. Verrijkt met Aloë Vera, Teunisbloemolie en 15% Ureum.
Bekijk nu Allpresan
Allpresan Schuim Creme Zeer Droge Ruwe Voethuid (3) 10% Ureum, zeer geschikt voor de gevoelige, overbelaste, droge en ruwe huid. Verrijkt met Aloë Vera en 10% Ureum. Verkrijgbaar in 125 en 300 milliliter.
Bekijk nu Allpresan
Allpresan Nageltinctuur is ontwikkeld voor speciale, aanvullende zorg als onderdeel van een nagel schimmel behandeling. Het versterkt, voedt en stabiliseert de nagels.
Bekijk nu Allpresan
Allpresan Schuim Creme Anti-Schimmel (7) zeer geschikt voor de schimmelgevoelige huid en is zeer effectief tegen anti-schimmel. Verrijkt met Aloë Vera, Clotrimazol en Ureum.
Bekijk nu Allpresan
Allpresan Schuim Creme Droge en Ruwe Voethuid (2) 5% Ureum 125 en 300ml, zeer geschikt voor gevoelige en zeer droge, ruwe, schilferige voethuid.
Bekijk nu Allpresan
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x