Vooruitbetaling
Indien u kiest voor de betaalmethode vooruitbetalen, dan dient u het volledige factuurbedrag te voldoen via bank of giro onder vermelding van uw klant- en ordernummer. Nadat u de bestelling hebt bevestigd, ontvangt u via de e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging vindt u het totale factuurbedrag, het ordernummer, uw klantnummer en onze bankgegevens.

Wij versturen uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling, mits uw bestelling uiteraard voorradig is. De betaling staat, in verband met de overschrijving van bank naar bank of van giro naar bank, niet altijd direct bijgeschreven op de rekening van Kappershandel.

Indien het volledige orderbedrag niet binnen 7 dagen na orderdatum is voldaan, wordt uw order door ons geannuleerd.

Bankrekeningnummer: Rabobank NL79RABO0127826785 t.n.v. Kappershandel B.V. te Almere
Bic code: RABONL2U

iDEAL
Wij versturen uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling, mits uw bestelling uiteraard voorradig is. De betaling staat direct bijgeschreven op de rekening van Kappershandel.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 1. iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 2. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 3. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, SNS bank, ING, RABOBANK, ASN BANK, REGIO BANK, TRIODOS BANK, VAN LANSCHOT BANKIERS EN KNAB. 
 4. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 5. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 6. Uw naam en rekeningnummer worden pas aan Kappershandel verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een product
 2. Kies iDEAL als betaalmethode
 3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 4. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
 8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Contante- of pinbetaling
Indien u er voor kiest de bestelling zelf op te halen in onze cash&carry kappersgroothandel in Almere dan kunt u daar afrekenen d.m.v. contante- of pinbetaling.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x