Na 12 jaar als kapster gewerkt te hebben is Sonja Lanzaat februari 2007 een kappersgroothandel in Almere begonnen. Door de snelle groei werd het vloeroppervlakte van de winkel al snel te klein. In mei 2008 is de bedrijfsunit ernaast aangetrokken wat resulteerde in een winkel van plusminus 200 vierkante meter met een zeer uitgebreid assortiment. Ondertussen werd het team uitgebreid met personeel dat stuk voor stuk afkomstig is uit het kappersvak. Begin 2009 werd het magazijn met nogeens 150 vierkante meter uitgebreid om nog beter uit voorraad te kunnen leveren. 

Vanaf 14 april 2013 zijn wij druk bezig met een verbouwing waardoor het vloeroppervlak wordt verdubbeld tot meer dan 400 vierkante meter. Wij verwachten u begin juni te kunnen verwelkomen in onze volledig vernieuwde winkel. In de tussentijd blijven wij gewoon geopend.

Inmiddels is "Kappershandel" uitgegroeid tot één van de vooraanstaande zelfbedieningsgroothandels in Nederland met eigen buitendienst medewerkers, 10.000 verschillende producten en een eigen opleidingsstudio.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x