Salon Ambience Fiji Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -49%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Fiji Kaptafel

De kaptafel Fiji bestaat uit een grote rechthoekige spiegel met een patroon op de rand verwerkt in 3 kleuren: grijs, zwart of wit. Het kapblad van de Fiji kan gekozen worden uit de volgende uitvoeringen: rechthoekig wenge hout, ronde glazen uitvoering of in een ronde zwart glazen uitvoering.

De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het materiaal.


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Fiji Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x