Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    3 mei 2019

    CND™ For You Event 2019!

    CND™ For You Event

    Datum: 20 mei 2019
    Tijdstip: 12:00 t/m 20:00 uur
    Locatie: Kappershandel

    Dit jaar bestaat CND™ 40 jaar en dat wordt groots gevierd!

    Op 20 mei opent Kappershandel haar deuren voor het CND™ For You Event! Jij bent welkom op het event van 12.00 uur - 20.00 uur. Vergeet je niet in te schrijven, want alleen dan krijg je een goodiebag vol verassingen! 

    Tijdens het CND™ For You Event zullen er verschillende trainingen en demo's worden gegeven, kun jij de nieuwste producten bekijken in de CND™ Experience Area en profiteer je van 15% korting op al jouw favoriete CND™ producten.

    CND™ QUIZ

    Schrijf je in op deze pagina voor het event en kies een tijd om deel te nemen aan de quiz, alleen op deze manier maak jij kans op de fantastische prijzen en krijg je een goodiebag vol verrassingen!

     

    Op 20 mei zal de quiz in twee verschillende tijdsblokken worden gehouden, namelijk om 15.15 uur en om 18.45 uur. Bij elke quiz sessie zal de deelnemer met de meeste vragen goed, de winnaar, een CND™ productpakket in ontvangst nemen. Alle deelnemers welke geëindigd zijn in de top 5 van de quiz maken kans op onderstaande hoofdprijs!

     

    MAAK KANS OP EEN: EXCLUSIEVE REIS NAAR COSMOPROF BOLOGNA 2020 MET CND™ VIP TREATMENT

    Tijdens deze reis heb je toegang tot Cosmoprof Bologna, ben je ’s avonds aanwezig bij het exclusieve feest van CND™ ter ere van het 40-jarig bestaan en heb je een Meet and Greet met Jan Arnold, de oprichtster en style director van CND™!

     

    DAGPROGRAMMA

    Wil je de nieuwste CND™ producten zien en beleven? Dit kan de gehele dag in de CND™ Experience Area. Verbeter jouw kennis en technieken tijdens doorlopende, gratis trainingen. Ervaar de nieuwste collecties tijdens doorlopende, live demo’s.  Test jouw CND™ kennis en maak kans op mooie prijzen, bij een van de quiz sessies (15.15uur en 18.45uur).

     

    CND™, het iconische nagelmerk die een volledig nieuwe industrie, de nagelindustrie, creëerde met innovatieve en unieke producten, is er trots op dat het in 2019 zijn 40-jarige / robijnen jubileum viert. Geboren uit wetenschap en innovativiteit, is CND™ uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat die niet alleen de nagelindustrie heeft vormgegeven maar zelfs de fashion runways wereldwijd heeft overgenomen. CND™ voorziet dagelijks miljoenen vrouwen over de hele wereld van de nieuwste nageltrends.

     

     

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »