Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 12 april 2018

    CND™ SHELLAC™ Gel Polish - Chic Shock Collectie

    CND™ SHELLAC™ CHIC SHOCK introduceert 4 nieuwe gewaagde pastels. Deze snoepachtige koele tinten zijn de perfecte accessoire voor het mixen, matchen en mismatchen!

     

     

    CND's Shellac (7.3ml) is dé originele, UV-cured polish 14+ Day Nail Color gel polish en geeft de nagels een schitterend hoogglans resultaat voor ruim twee weken. CND Shellac is tegenwoordig niet meer weg te denken uit salons en de mode industrie.

    Dankzij de unieke formule onderscheidt CND Shellac zich van soortgelijke behandelingen en merken. En is dan ook heel gewild door grote designers tijdens New York Fashion Week, decennia lang. CND laat zich continu inspireren door de laatste mode trends en brengt elk seizoen een collectie uit met kleuren die niet mogen ontbreken in de fashion scene.


    Voor het beste kwalitatieve resultaat heeft CND een systeem ontwikkeld waarin de producten van CND, die nodig zijn voor het aanbrengen van Shellac, allemaal afgestemd zijn op elkaar. Om de kwaliteit van de professionele kwaliteit te behouden dient het gehele Shellac systeem gebruikt te worden.

     

     

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »