Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 9 november 2017

    De nieuwe MOSER NEO set !

    Moser NEO Set incl. Tas

    De Moser NEO lijn, ontworpen met een aantrekkelijke exterieur en overtuigend interieur met snoer/snoerloos functie. Het nieuwe Moser NEO tondeuse & NEOliner trimmer duo geeft je alles wat je nodig hebt voor het perfecte kapsel. Meegeleverd met de nieuwe NEO Dry haardroger en NEO Style stijltang. Ergonomisch ontwerp, krachtige motor, lange gebruiksduur en een snijmessenset met high-precision.

     

     

    NEO Tondeuse

    De nieuwe Moser NEO Tondeuse is uitgerust met een professionele hoogwaardige metalen snijmes mét geïntegreerde snijlengte systeem van 0.7 - 3mm. Krachtig scheren met 5.000 rpm dankzij de high-precision slijptechnologie en DC motor.  

     

    De NEO Tondeuse heeft een looptijd van 90 minuten bij een laadtijd van 2 uur. Met een licht gewicht van 275 gram.  Deze tondeuse wordt meegeleverd met de volgende accessoires:

       ♦  4 x Opzetkammen (3, 6, 9 en 12 mm)

       ♦  1 x Energie efficiënte oplader

       ♦  1 x Reinigingsborstel

       ♦  1 x Tube olie

     

     

    NEOliner Trimmer

    De NEOliner Trimmer van Moser werkt met een professionele, hoogwaardige stalen snijmes. Dankzij de high-precision slijptechnologie kan er perfect gecontoured worden én dicht op het huid geschoren worden met een snijlengte van 0.4mm.

    Met een licht gewicht van 135 gr. en compacte formaat van 148x33x33mm is de NEOliner Trimmer ideaal voor continu gebruik en voorkomt overbelasting van de gewrichten. Uitgerust met een DC motor (5.350 rpm) met geluidsreductie en voorkomt geluidsoverlast.

     

    De NEOliner Trimmer wordt meegeleverd met de volgende accessoires:

       ♦  1 x Vario opzetkam (3 - 6mm)

       ♦  1 x Energie efficiënte oplader

     

     

    NEO Dry Haardroger & NEO Styler Stijltang

    Bijgeleverd in de Moser NEO Set zijn de nieuwe NEO Dry Haardroger & NEO Styler Stijltang. De NEO Dry Haardroger is uitgerust met een krachtige 2.000 Watt en long-life AC Motor. Ontworpen met de moderne tourmaline technologie genereert deze haardroger negatieve ionen voor een anti-statische werking en zachte infrarode warmte. Uitgerust met 3 warmte standen, 2 snelheden en een coolshot functie. De NEO Styler Stijltang met keramische technologie vermindert statisch haar voor een zijdezacht glanzend haar. Ontworpen met een quick-charge functie wordt de stijltang warm binnen 30 seconden en in te stellen tussen de 150 - 230°C. En dankzij de 2,8 meter lange roterende snoer biedt deze stijltang meer bewegingsvrijheid.

     

    Moser NEO Set, een all-in-one kit die alle tools bevat voor het bereiken van dé perfecte haarstijl!

     

     

    Bestel de Moser NEO Set Incl. Tas nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »