Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 29 januari 2016

    De Takumi Schaar

    De Takumi schaar, ‘Premium Quality Scissors’

    Als je het hebt over scharen en tools van absolute wereldtop, voor een scherpe prijs, dan is Takumi jouw merk. Nu exclusief verkrijgbaar bij Kappershandel!


    Profiteer nu van de speciale prijzen op de Takumi scharen, tools en sets op www.kappershandel.nl!


     
     

    Vertaald naar het Japans, betekent Takumi  "vakman/ambachtsman". De Takumi scharen worden  gemaakt met de hand, van het allerbeste Japanse staal, door ervaren vakmensen.


    Pure ambachtelijkheid gecombineerd met een ongekende verfijndheid. Mede door de convex en concaaf geslepen bladen merk je direct al bij de eerste knip de grote klasse. Je voelt een hoogwaardigheid die alleen kon worden bereikt doordat Takumi is gemaakt door ervaren vakmensen. Door de ergonomische design biedt Takumi zijn gebruikers maximale comfort en moeiteloze knipbeurten, de hele dag door.  Bovendien garandeert de hardheid en duurzaamheid van het Japanse staal een lang blijvende scherpte en is de schaar licht van gewicht.



    De scharen beschikken over een speciaal ontwikkeld verzonken schroefsysteem te gebruiken voor alle haartypen. De verzonken schroefsysteem voorkomt dat het haar niet verstrikt raakt tijdens de knipsessie en is makkelijk en snel instelbaar.


    Takumi scharen heeft 2 lijnen: De Shiro lijn & de nieuwe Kuno lijn!
     

    De Takumi Shiro Lijn - de instaplijn van Takumi en is speciaal ontworpen voor de beginnende kapper en beschikt over een verwijderbare pinksteun.  De Takumi Shiro is verkrijgbaar voor zowel links- als rechtshandigen.





     
     
     




    De Takumi Kuno Lijn - is speciaal ontworpen voor de meer ervaren kapper en is uitgerust met een vaste pinksteun.  
    De Takumi Kuno is verkrijgbaar voor  rechtshandigen.









     

    De Takumi scharen worden geleverd in een prachtig doosje, makkelijk op te bergen, inclusief schoonmaakdoekje, twee extra vingerringen, stelschroef én de gepatenteerde Takumi oliepen.




    Koop de Takumi scharen, tools en sets nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!



    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »