Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    17 mei 2018

    Footlogix® is 's werelds eerste en enige Pediceutical® voetverzorgingslijn.

    Footlogix® is 's werelds eerste en enige Pediceutical® voetverzorgingslijn met innovatieve producten die effectieve en transformationele resultaten bieden.

     

    Bestel Footlogix nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

     

    Footlogix stelt professionals in staat om pedicures naar een hoger niveau te tillen. Producten zijn gemakkelijk te gebruiken, sterk geconcentreerd en kostenbesparend. Footlogix® zet zich in voor voortdurende ondersteuning door middel van superieure educatieve diensten.

     

    Dermal Infusion Technologie®

    Dermal Infusion Technology is een gepatenteerde tweefasige technologie die een klinisch ontwikkelde balans van water en natuurlijke lipiden combineert tot een complexe mousseformulering om te helpen bij de waterretentiefunctie van de huid. Het helpt niet alleen bij de levering van zeer actieve ingrediënten van topkwaliteit in alle lagen van de epidermis; het helpt ook bij het vormen van een ademende, semi-permeabele barrière op het meest buitenste oppervlak van de huid. Met deze exclusieve liposomale technologie geeft het de producten het vermogen om de opperhuid te herstellen en het op natuurlijke wijze te laten functioneren. Het maakt het ook mogelijk de huid te beschermen tegen irriterende stoffen en andere indringers die een gezonde huid compromitteren. De huid heeft nu minder Trans Epidermal Water Loss (TEWL) waardoor het natuurlijk gehydrateerd en gezond blijft.

     

     

    Revolutionaire Mousse Formules®

    Met zijn innovatieve mousse-formule levert Footlogix binnen enkele seconden hoogwaardige ingrediënten in de huid. Elke formule is gericht op een specifieke behoefte zonder vettig te worden op het oppervlak van de huid.

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »