Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 1 december 2017

    MAX PRO, professional stylingtools. Nu verkrijgbaar bij Kappershandel!

    Max Pro staat bekend om haar kwalitatieve en innovatieve producten welke gemakkelijk in gebruik zijn, het haar beschermd én verzorgt. Zo creëert u met iedere Max Pro look een natuurlijke en gezonde uitstraling van het haar.

     

    STEAM Stoom Stijltang

    De STEAM Stijltang van MAX PRO is gemaakt om elke haartype aan te gaan. Dankzij de 100% titanium platen én de stoom technologie, stijlt deze stoomstijltang moeiteloos elk haar in model: stijl, golven of krullen. Een optimale bescherming bij het stijlen van het haar dankzij de stoom, het meegeleverde MOHI Argan Olie Serum en de 100% titanium platen.

     

     

    TWIST Krultang

    De TWIST Krultang van Max Pro is  ideaal voor het creëren van een volle bos krullen in een mum van tijd! Deze krultang vormt al in drie seconden, per haarlok, de gewenste krul. Dankzij de combinatie van de keramische staaf en de korte krul tijd wordt het haar niet of nauwelijks beschadigd. Verkrijgbaar in de diameters: Ø18/9mm, Ø25mm en Ø32mm.

     

     

    Bestel de MAX PRO Stylingtools nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »