Nieuw in het assortiment is de rEvolution

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuw
Nieuw in het assortiment is de rEvolution

De rEvolution haarkleuring is de kleuring voor de creatieve kapper. Maak je eigen tinten door de basis kleuren te mixen.

Wij hebben een nieuwe haarkleuring! De rEvolution

De rEvoltution is een lijn die bestaat uit 7 opvallende kleuren en 1 Clear. Met deze vrolijke basis kleuren keuze kun je een ruim kleuren palette maken! Door kleuren te mixen kun je van extreem felle kleuren hele zachte, pastel tinten maken. Maar ook andere unieke kleuren  ontstaan door het mengen van de basis kleuren. Zo kun je dus helemaal je eigen style creëren, perfect voor de creatieve kapper.
 

Naamloos 1.png

De 8 kleuren van rEvolution op een rijtje gezet:

- Rich purple
- Pink
- Pure Green
- Magenta
- Yellow
- True blue
- Deep red
- Clear

Creëer andere kleuren zoals Pure Green Pastel door de Pure Green en Clear te mengen! Of meng Pure Green met Magenta en krijg een mooie Titanium kleur.
 

Even een korte rEvolution gebruiksaanwijzing:

Voor een intensieve kleur: verlicht of blondeer het haar tot de gewenste kleur en spoel het uit met water en shampoo. Breng de revolution aan op handoekdroog haar en laat het 10 tot 20 minuten intrekken, dit hangt af van de gewenste kleur. Spoel het haar dan met water uit en was het met shampoo.
 

Op natuurlijk haar: breng de kleuring aan op droog natuurlijk haar. Laat het 10 tot 40 minuten intrekken, dit hangt af van de gewenste intensiteit van de kleur. Spoel het haar dan met water uit en was het met shampoo. 

Op gekleurd haar: Breng de kleuring aan op droog geverfd haar om de kleuren te verrijken. Bekijk de kleur elke 10 tot 15 minuten tot je de gewenste kleur bereikt. Spoel het haar dan met water uit en was het met shampoo.
 

Clear: Om een pastel kleur te maken mix je de haarkleuring op een ratio van 5 op 1. Dit betekend dat voor elke 5 delen Clear je 1 deel kleur eraan toevoegt. 


De rEvolution haarkleuring is verpakt in tubes van 90 ml.
Klik hier om meteen naar het product te gaan! 

Bestel jouw rEvolution haarkleuring nu veilig en snel op kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen