Nieuw in ons assortiment: de Artist High-light kam

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuw
Nieuw in ons assortiment: de Artist High-light kam

Wij hebben een nieuw product in het assortiment! De Artist High-light kam is de perfecte kam om het zetten van high-lights snel en makkelijk te maken.

Nieuw in ons assortiment: de Artist High-light kam

De Artist High-light kam ziet er misschien een beetje raar uit op het eerste oog, maar dat neemt niet weg dat deze kam een hele goede uitvinding is! High-Lights zetten gaat veel sneller. Het probleem van te grote of te kleine plukken haar is helemaal verdwenen.
 

Waarom wij kiezen voor de Artist High-light kam

- Zorgt voor een perfecte verdeling voor het zetten van high-lights.
- Zeer makkelijk in gebruik.
- Pijnloos natuurlijk.
- Behandelingen gaan sneller.
- Betere resultaten in een kortere tijd.

Werkwijze  Artist High-light kam

De kam ziet er een beetje verwarrend uit vanwege de 3 verschillende kanten, dus daarom even een korte uitleg over hoe de kam werkt.
 

Stap 1: Met de punt kant selecteer je passé haar waar je de high-lights wil zetten.

Stap 2: Kam deze pluk haar nog even snel door met de bovenkant van de kam. Deze kant bestaat uit tanden met dezelfde lengtes. 
Stap 3: Besluit of je wat dunnere of dikkere high-lights wilt zetten. Dit bepaalt de keuze van welke kant van de kam je in de volgende stap gaat gebruiken.

Stap 4: Kies de gewenste kant (dikkere of dunnere) en verdeel de passé tussen de spleten van de kam.

Stap 5: De passé is nu verdeeld in 2 secties. Pak je bovenste sectie voor de perfecte hoeveelheid haar om de mooiste high-lights mee te zetten.
 

Met deze kam gaat het zetten van perfecte high-lights in no time. Betere en snellere resultaten gegarandeerd! Dit juweeltje hoort thuis in elke kapsalon.


Klik hier om meteen naar de Artist High-light kam te gaan!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »