Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 24 januari 2017

    Nieuw - Wella's Color ReNew Kleurcorrectie!

    Wella Color ReNew Kleurcorrectie

    De milde kleurcorrectie die het haar niet beschadigt!

    Color Renew's ware kracht zit in de Crystal Powders (5x9Gr) gecombineerd met de Activator Liquid (500ml). Deze unieke combinate zorgt voor een milde kleurcorrectie voor het aanpassen, veranderen en corrigeren van ongewenste permanente kleurresultaten. Met Color Renew kun je vaker van kleur wisselen, omdat het de natuurlijke melanine en structuur van het haar respecteert. Nu kun je het haar van iedere klant zonder compromissen voorbereiden op een nieuwe kleur en de grenzen van je eigen creativiteit verleggen.

    De Crystal Powders zijn alleen te gebruiken in combinatie met Color Renew Activator Liquid of water. Mengverhouding 1 : 10 – één sachet van 9 Gr Color Renew Crystal Powder met 90 ml Activator Liquid of water in een kom/applicatorfles.

    •   ♥  Eenvoudig en betrouwbaar aanbrengen. 
    •   ♥  Gevoed door vitamine C en citroenzuur om permanente kleurmoleculen soepel te deoxideren terwijl de natuurlijke melanine van het haar behouden blijft. 
    •   ♥  Vermindert oxidatieve kleurhoogte en kleurkarakter. Optimaliseert het haar en bereidt het voor op een nieuwe kleur. 
    •   ♥  Indien nodig meer dan één keer op dezelfde dag te gebruiken. 
    •   ♥  Parfumvrij, peroxidevrij, persulfaatvrij. HairSpa en Climazon vriendelijk. 
    •   ♥  Biedt frequentere kleurveranderingen zonder verlies van haarkwaliteit.








    GEBRUIKSAANWIJZING:
    • Breng aan vanaf de haaraanzet tot het midden en de punten (kleuropbouw). Begin met de meer donkere gedeelten. 
    • Laat 5–45 min inwerken afhankelijk van de gewenste kleurcorrectie service.
    • Bij een herhaalde kleurbehandeling spoel je het haar met alleen water en droog je het grondig voordat je de kleur aanbrengt. 
    • Alleen wanneer een lichte reiniging van blondering/ highlights/kleur nodig is, zonder aanbrengen van nieuwe tonen of kleuren. Spoel uit, was met shampoo en conditioner, zoals gebruikelijk. 
    • Voeg hitte toe, gebruik een HairSpa of Climazon indien dat is voorgeschreven, voor een beter resultaat gebruiken met folie.


    SERVICES

    1. Color Adjust: Voor een milde reiniging van je blonde highlights/kleur. Verwijdert opbouw van pigmenten die een ongewenste blauwe en groene weerschijn kunnen vertonen, in het bijzonder bij blond haar en lichtere nuances. Gebruik: Reinigen van blonde highlights/kleur - Breng royaal aan op vooraf met shampoo gewassen, handdoekdroog haar en kam door. Bedek met een plastic folie. Laat 5–15 min inwerken afhankelijk van het gewenste niveau van kleuraanpassing


    2. Color Change: Bereid het haar op milde wijze voor op een verandering van kleurtoon, bijvoorbeeld van een warme naar een koele toon. Gebruik: Breng aan op droog haar. Kam door. Bedek met een plastic folie. Voeg warmte toe met een climazon of hairspa. Laat 30 min inwerken. Spoel grondig na met alleen water. Droog grondig voordat je kleur aanbrengt.


    3. Color Correct: Perfect voor milde correctie van kleurdiepte en -toon, zonder de natuurlijke haarkleur op te lichten. Ideaal voor overgang van donkerdere naar lichtere nuances. Gebruik: Kleurdiepte- en -toonverandering - Breng aan op droog haar. Begin met de meer donkere gedeelten. Kam door. Bedek met een plastic folie. Voeg warmte toe met een climazon of hairspa. Laat 45 min inwerken. Spoel grondig na met water. 


    TIPS VAN DE EXPERT!
    Gebruik Crystal Powders met water om onzuiverheden uit het haar te verwijderen vóór een kleurbehandeling en wanneer een milde reiniging van blonderingen/ highlights nodig is zonder nieuwe tonen aan te brengen. Spoel uit, was met shampoo, en gebruik conditioner zoals gebruikelijk.


    Bestel de Wella Color ReNew Kleurcorrectie nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »