Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 13 oktober 2017

    Nieuwsbrief Open Dagen 29 & 30 Oktober

    motionmailapp.com

     

    Al 10 jaar bestaat Kappershandel en dat vieren we het gehele jaar. Op 29 en 30 oktober zijn onze laatste Open Dagen van dit jaar.

    Ook deze keer trakteren we weer op bijzonder aantrekkelijke jubileumaanbiedingen waarvan de korting kan oplopen tot wel 60%. Houd dus de webshop en de sociale media zoals Facebook en Instagram goed in de gaten en loop niets mis. Bekijk hier alvast de nieuwe actiefolder.

     

    We zien u graag op zondag 29 en maandag 30 oktober.

     


    Met vriendelijke groet,

    Sonja, Tycho, Brenda, Francesca, Tony, Ellen, Marieke en Daphne.

    ColorME No-Yellow Shampoo

    In september de ColorME No-Yellow Shampoo geïntroduceerd. Door deze shampoo heb je geen toner  meer nodig om de gewenste haarkleur te bereiken. Bovendien is het verrijkt met Lumiplex ® technology, keratine en ceramide. En dat is een ongekend succes. Het breekt werkelijk alle verkooprecords. Tot nu toe leverden wij deze shampoo in salonverpakkingen van één liter. Maar vanaf nu is het ook te verkrijgen in flessen van 250 ml. Daardoor is het prettig door te verkopen aan jouw klanten. Deze retailverpakking heeft een advies consumentenprijs van € 11,95 inclusief btw. Hierdoor houdt je zelf nog goede marges over.

     

    ColorME No-Yellow DRY Shampoo

    Nieuw is de ColorME No-Yellow Dry Shampoo. Een echt professioneel product dat uitstekend geschikt is voor in de salon en voor thuisgebruik. Wil je bijvoorbeeld een avondje weg, maar je hebt geen tijd om je haar te wassen? Dan is deze Dry Shampoo de oplossing bij uitstek. Het bevat vier werkingen. Het maakt het haar schoon en vetvrij, het frist het op door een speciaal ontwikkeld parfum, het geeft het volume waardoor het haar eenvoudig te stylen is en het verwijdert de gele kleur die na blonderen kan ontstaan.

     

    Nieuwe ColorME Kapmantel: SmartSeal

    Van CoverME bestonden er al drie soorten kapmantels. Deze serie is nu uitgebreid met de SmartSeal. De innovatieve halssluiting is gemaakt van meopreen, een uiterst rekbaar materiaal dat heel goed afsluit rond de hals zonder dat het irriteert. Door deze halssluiting krijg je vrijwel geen losse haartjes in de nek en loopt er geen water naar binnen. Deze kapmantel is uitermate geschikt om te knippen en om te kleuren door de speciale tefloncoating waardoor de kapmantel chemicaliën resistent en waterproof is. Dat is niet alleen prettig voor de klant. Het is ook prettig voor jouw salon omdat die zich met deze noviteit weer kan onderscheiden.

     
    Nieuwe Takumi scharen

    Stilstand is achteruitgang, moet men bij Takumi hebben gedacht, en daarom hebben de bestaande producten een upgrade gekregen. Wij hadden niet verwacht dat de scharen van Takumi nog konden worden verbeterd. Toch is het gelukt. Zo heeft Takumi speciale metalen schroefjes ontwikkeld die in de scharen zijn gemonteerd. Het knipt bovendien nóg soepeler terwijl de bladen stabieler zijn. En niet onbelangrijk: het geeft de scharen een luxere uitstraling. Geweldig nieuws dus!
     
    MET TROTS PRESENTEREN WIJ DE KAPPERSHANDEL APP

     

    Maak jouw shop ervaring nu nóg gemakkelijker met de app. Plaats waar én wanneer jij wilt een bestelling.

    Waarom de Kappershandel app downloaden?

    Naast het feit dat je shopervaring veel sneller en meer toegankelijk wordt, ontvang je ook de laatste updates over:

    •   ♦  Innovaties binnen jouw vakgebied;
    •   ♦  Nieuwe producten;
    •   ♦  Nieuwe acties;
    •   ♦  Nieuwe workshops en cursussen;
    •   ♦  Vele kortingen;
    •   ♦  En natuurlijk onze Open Dagen.

     

    Download de Kappershandel app nu gratis via de Google Play store en de App store!

    iPhone:
    http://tinyurl.com/y6w69h72
    Android: http://tinyurl.com/y7pcqfrv

     

    BIJZONDERE SPECIALS TIJDENS DE OPEN DAGEN

     
    ZO 29 & MA 30 OKT | Laat je scharen slijpen door de allerbeste 
    Wil je je scharen laten slijpen door de beste slijper van Europa? En wil je ook nog eens 50% korting op de prijs? Dat kan tijdens onze open dagen want dan is Edmund Steffen weer aanwezig. Dus neem je scharen mee op 29 en 30 oktober. Normaal betaal je € 25,- voor een gewone schaar, nu slechts € 12,50. Voor een hoogwaardige schaar is de gewone prijs € 30,-, nu betaal je slechts € 15,-. En klaar terwijl je wacht.
     

    ZO 29 & MA 30 OKT | Laat je tondeuse, trimmer of föhn nakijken 
    Op beide open dagen in oktober is vanaf 09:30 uur weer een team van Wahl aanwezig. Maak daar gebruik van en laat je tondeuse, trimmer en/of föhn gratis nakijken en testen. Dit kost helemaal niets. Het gaat dan wel om de merken Wahl, Moser en Ermila. Als er een reparatie nodig is, dan wordt dat direct gedaan. Als dat niet gaat omdat het bijvoorbeeld om een grote reparatie gaat, dan wordt je tool mee genomen naar de reparatiewerkplaats. Dat geldt ook als je meer dan drie tools bij je hebt. Overigens zijn de reparaties niet altijd gratis, maar je bespaart toch mooi de onderzoekskosten. Kom je met een tondeuse of trimmer? Neem hem dan compleet opgeladen mee, compleet met oplader, netsnoer en het snijblad.
    BEKIJK HIER ONZE ACTIEFOLDER

     

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »