Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Beste professional, wegens de feestdagen kan het zijn dat het leveren van uw pakket iets langer duurt dan u van PostNL gewend bent. Onze excuses voor enige ongemak. Beste professional, wegens de feestdagen kan het zijn dat het leveren van uw pakket iets langer duurt dan u van PostNL gewend bent. Onze excuses voor enige ongemak.

  Review Logo9,2 @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
  Grootste assortiment van Nederland!
  Altijd binnen drie dagen bezorgd!

  Beste professional, wegens de feestdagen kan het zijn dat het leveren van uw pakket iets langer duurt dan u van PostNL gewend bent. Onze excuses voor enige ongemak. Beste professional, wegens de feestdagen kan het zijn dat het leveren van uw pakket iets langer duurt dan u van PostNL gewend bent. Onze excuses voor enige ongemak.

  Door Tony, 8 juni 2017

  Open Dagen 18 & 19 juni 2017!

  Ook deze keer trakteren we weer op bijzonder aantrekkelijke jubileumaanbiedingen waarvande korting kan oplopen tot wel 60%. Hou dus de webshop en de sociale media zoals Facebook en YouTube goed in de gaten en loop niets mis. En bekijk hier de nieuweactie-brochure.


  HET SUCCES VAN DE COLORME LIJKT ONBEGRENSD, NU ALWEER TWEE NIEUWE PRODUCTEN!

  De gebruikers van ColorME- producten zijn enorm enthousiast. We krijgen dagelijks veel positieve reacties. Het gaat dan ook heel goed met ColorME. Het merk groeit harder dan we vooraf hadden verwacht en nog iedere week komen er salons bij die met dit geweldige merk starten. En daarom hebben we op de open dagen een aantal extra aantrekkelijke aanbiedingen zodat ook jij goedkoop kennis kunt maken met ColorME- producten. Vanwege het waanzinnige succes zijn we blij dat we weer twee nieuwe producten kunnen introduceren. Het gaat om No-Yellow shampoo en om extra krachtige blondeerpoeder.

  Beide van ColorME dus van topkwaliteit. We hebben al eens aangekondigd dat deze producten eraan zouden komen. Nu is het zover. We hopen ze tijdens onze open dagen op 18 en 19 juni in huis te hebben. Het is nog niet 100% zeker, maar het lijkt erop dat het gaat lukken.

  ColorME No-Yellow shampoo 
  Deze shampoo verwijdert de gelige kleur die vaak achterblijft na het blonderen of bleken van het haar. Daardoor is het niet meer nodig om een toner te gebruiken om de gewenste haarkleur te kunnen bereiken. Op zich is dat natuurlijk al geweldig. Maar minstens zo belangrijk is dat het verrijkt is met Lumiplex® technology, keratine en ceramide. En dan weet je dus dat deze ColorMe No-Yellow shampoo van een niet te evenaren kwaliteit is.


  ColorME extra krachtige blondeerpoeder (vanaf 18 juni verkrijgbaar)
  Deze bijzondere nieuwe extra krachtige blondeerpoeder licht maar liefst tot 9 tinten op zonder dat dit ten koste gaat van de haarkwaliteit. Dit topproduct is namelijk eveneens verrijkt met Lumiplex® technology, keratine en ceramide. Hier werk je fantastisch mee en bereik je resultaten die eerder niet mogelijk waren.

   

   

  MeProfessional ColorMe No-Yellow Shampoo en Blondeerpoeder

   

   


  BIJZONDERE SPECIALS TIJDENS DE OPEN DAGEN

  Zo 18 en ma 19 juni | Laat je scharen slijpen door de allerbeste 
  Helaas kon onze vaste scharenslijper er tijdens de vorige open dagen niet bij zijn. Des te meer verheugt het ons je te kunnen melden dat hij op 18 en 19 juni wel aanwezig is met zijn mobiele slijperij. Dat betekent dus dat je tijdens onze open dagen je kappersscharen weer door Edmund Steffen uit Duitsland kunt laten slijpen met maar liefst 50% korting. Vergeet hier niet van te profiteren, want normaal betaal je voor een gewone schaar € 25,-. Tijdens de open dagen is dat slechts € 12,50. Voor een hoogwaardige schaar is de gewone prijs € 30,- en nu slechts € 15,. En: klaar terwijl je wacht. NB - PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW.

  Ma 19 juni | Laat je tondeuse, trimmer of föhn nakijken
  Op onze tweede open dag, maandag 19 juni, is Wahl weer aanwezig om je tondeuse, trimmer en/of föhn na te kijken. Dat is gratis. Het gaat hierbij om de merken Wahl, Moser, Ermila en ETI. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Voor grote reparaties wordt je tool meegenomen naar de reparatiewerkplaats. Dat geldt ook als je meer dan drie tools bij je hebt. Eventuele reparaties zijn niet gratis, tenzij het onder de fabrieks garantie valt, maar je bespaart wel de arbeids- en verzendkosten omdat je alleen voor het vervangende onderdeel betaalt. Neem je tondeuse volledig opgeladen mee, compleet met oplader, netsnoer en het snijblad. Let op: op zondag 18 juni is Wahl niet aanwezig.


  Zo 18 en ma 19 juni | BaByliss geeft doorlopende demo
  op beide open dagen is een educator van BaByliss PRO te gast. Dat is Tjalina Dewus, een bekende in de kappersbranche. Zo heeft zij onder meer op de Academy van Rob Peetoom kappers en kapsters van elk niveau opgeleid. Tijdens onze open dagen gaat zij doorlopend demonstraties verzorgen van de tools van BaByliss. Ze toont je alle ins en outs. Natuurlijk is er daarbij de nodige aandacht voor noviteiten. Ze brengt je zo op een ontspannen wijze op de hoogte van bestaande mogelijkheden en van nieuwe ontwikkelingen. Het beloven leerzame demo’s te worden.


  We zien u graag op zondag 18 en maandag 19 juni.

  Met vriendelijke groet, Sonja en Tycho en natuurlijk ook van onze medewerkers Brenda, Tony, Ellen, Mandy, Marieke, Francesca en Monique.


  Pak je kans en profiteer nu. Bekijk hier online onze actiefolder:

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »