Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 24 februari 2017

    Open Dagen 5 & 6 maart 2017!

    Dit jaar bestaat Kappershandel alweer 10 jaar. Deze jaren zijn werkelijk voorbij gevlogen. Er is in die periode dan ook heel veel gebeurd. Naast een enorme uitbreiding van ons assortiment zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste groothandels in de markt.

    Kappershandel is vanaf de start behoorlijk veranderd. Maar wat niet veranderd is, is onze klantgerichtheid. Bij de start van onze onderneming hadden wij al voor ogen om naar 100% tevreden klanten te streven. 


    Op dit moment blijkt uit de beoordelingssite Kiyoh dat klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,2 en dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt. Daar zijn wij echt trots op. Het geeft namelijk aan dat wij op de goede weg zitten en dat motiveert ons weer om met dezelfde werkwijze door te gaan. Maar bovenal geeft het ons jubileum extra glans. Dat willen wij dan ook vieren.

    Daarom trakteren wij je dit hele jaar op bijzonder aantrekkelijke jubileumaanbiedingen waarvan de korting kan oplopen tot wel 60%. Hou dus de webshop en de sociale media zoals Facebook en YouTube goed in de gaten en loop niets mis!

    Bijzondere Specials tijdens onze Open Dagen

    Scharenslijper

     

    Helaas, geen scharenslijper tijdens de open dagen. Wegens omstandigheden kan onze vaste scharenslijper, Edmund Steffen, dit keer niet aanwezig zijn op de open dagen. Wel is hij weer gewoon van de partij tijdens de open dagen in de zomer!
      

    WAHL Reparatieservice 

     

     

     

     

     

     

    5 & 6 maart

    Tijdens de de open dagen is WAHL aanwezig om je tondeuse, trimmer en/of föhn na te kijken. Dat is gratis. Het gaat hierbij om de merken Wahl, Moser, Ermilia, ETI en Lister. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Voor grote reparaties wordt je tool meegenomen naar de reparatiewerkplaats. Dat geldt ook als je meer dan drie tools bij je hebt. De reparaties zijn niet gratis, tenzij het onder de fabrieksgarantie valt, maar je bespaart wel de verzendkosten. 

    Niet vergeten: Neem je tondeuse volledig opgeladen mee, compleet met oplader en het snijblad.



    Bekijk onze trailer: 


    Bekijk onze actiefolder vol met fikse kortingen:

     





    Bekijk ook de video van onze vorige Open Dagen: 


    Grijp dus uw voordeel tijdens onze Open Dagen op 5 & 6 maart! Zien wij u ook?




    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »