Salon Ambience korting t/m 31.08.17

  • Geplaatst op
  • Door Tony
Salon Ambience korting t/m 31.08.17

De speciale aanbiedingen van Salon Ambience zijn er weer. Hoge kortingen op uw favoriete kapsaloninrichting. Wees er snel bij! Deze actie loopt tot 31-08-2017.

Prachtig meubilair, handgemaakt in Italië, verkrijgbaar in diverse stijlen voor elk salon hét perfecte design. Kies nu uit ruim 47 unieke Skai kleuren, zonder meerprijs(!), en geef jouw favoriete meubel de perfecte look voor de finishing touch in jouw salon!

De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken, i.v.m. de individuele wensen van de klanten. Alle meubels worden op maat met de hand gemaakt voor échte Italiaanse kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor ontstaan ontwerpen en meubels, uniek in hun soort.

Voor gericht advies of een afspraak in onze showroom kunt u contact met ons opnemen via: 036-5467050 of ons e-mailadres [email protected]


Ga hier rechtstreeks naar uw favoriete Salon Ambience producten:
   -  Kappersstoelen / Pompstoelen
   -  Kaptafels / Spiegels
   -  Werkwagens
   -  Wasunits
   -  Receptiemeubels / Balies
   -  Wachtstoelen / -hoeken
   -  Herenstoelen / Barberstoelen


Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap. Salon Ambience exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerd creativiteit en duurzaamheid in elke salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt de kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bekijk hier de folder met hoge kortingen:Bestel uw favoriete Salon Ambience kapsaloninrichting nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nlDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen