Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 18 november 2016

    Salon Ambience Premier, traditie ontmoet ambitie.

    Salon Ambience Premier Barbierstoel

    Salon Ambience presenteert met trots de nieuwe barbier stoel: Premier!

    Deze spectaculaire nieuwe barbier stoel van Salon Ambience past vintage invloeden toe in de huidige moderne barber shops en salons. Het resultaat is een schitterend hedendaags effect op de retro barbier stoel. De samensmelting van het verleden en het heden geeft u het beste van “old school” vandaag! 

    Skai kleur:
    Salon Ambience biedt een ruime keuze van Skai kleuren voor elk gestoffeerd deel, zonder extra kosten. Maak een keuze uit ruim 47 unieke tinten en patroon en geef de Premier dé finishing touch voor uw salon!

    Design tip:
    De prachtige combinatie van de Premier Barber stoel en de Horizon Barber kaptafel, samen met het Bank kastje en de Shine display unit ademt nieuw leven in de Barber shops en Barber hoeken met een mix van moderne en retro chic. De Smart receptie complementeert het ensemble en verbindt de receptiehoek en de werkruimte dankzij het gestoffeerde en verlichte frontpaneel. 


    De Premier is, net als alle meubilair van Salon Ambience, handgemaakt en gecreëerd voor maximaal comfort. 100% gemaakt in Reggio Emilia, Italië. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, staat Salon Ambience voor kwaliteitsgarantie. De Premier is uitgerust met 2 stoel opties: met of zonder extra opklapbare been/voetsteun, die u de perfecte stoel voor elke ruimte en omgeving aanbiedt.

    Bekijk de folder van deze prachtige barbierstoel nu hier:


    Officiële dealer
    Kappershandel is al 9 jaar lang officiële dealer van Salon Ambience meubilair en staat voor de volle 100% achter de hoge kwaliteit en authentieke Italiaanse vakmanschap. Bekijk hier ook ons bezoekje aan Salon Ambience en neem een kijkje achter de schermen bij uw favoriete salonmeubilair.


    Premier - Vintage style, moderne klasse.


    Bestel de Salon Ambience Premier Herenstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »