Salon Ambience Sale, tot wel 60% korting!

Salon Ambience Sale, tot wel 60% korting!

Salon Ambience, fabrikant van meubilair voor kapsalons en schoonheidssalons, gebruikt eerste klas materialen, en produceert meubels van hoog design en kwaliteit, volledig ''100% Made in Italy''. Het assortiment is verkrijgbaar in 47 prachtige Sky kleuren en kan volledig naar eigen wens worden samengesteld.

Profiteer nu van de tijdelijke Salon Ambience Sale en grijp uw kans! Deze promotie is geldig tot 31 augustus 2016.


Salon Ambience & Kappershandel
Kappershandel is al 9 jaar dealer van Salon Ambience vanwege de hoge kwaliteit en Italiaanse vakmanschap. In de video hieronder brengen wij een bezoekje aan Salon Ambience voor een kijkje achter de schermen.
Salon Ambience heeft zich bewezen in alle belangrijke wereldmarkten, zonder de zorg die nodig is voor elk detail van de meubels te verwaarlozen. De ingrediënten van dit succes? Kwaliteit, innovatie, design en communicatie gekoppeld aan de waarden van Italiaanse stijl, inclusief traditie en vakmanschap. Op deze manier heeft Salon Ambience de vele vragen, die niet alleen vanuit Europa maar ook vanuit de gehele wereld zijn gekomen, beantwoord.

• Snelle en exacte levertijden
• Grote keus aan producten
• Top Italiaans kwaliteit
• Veel product stijlen

Als zodanig heeft Salon Ambience door de jaren heen een groot netwerk van zorgvuldig geselecteerde distributeurs over de gehele wereld ontwikkeld, waarbij meer dan 100 landen bediend worden met een exportaandeel van 85%; het bewijs dat Salon Ambience zijn doel van internationaliteit heeft bereikt.
Koop hier jouw eigen Salon Ambience meubilair nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen