Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 20 september 2017

    Sugarhearbair Hair Vitamins - Vegetarische Haar Vitamine bij Kappershandel!

     

    Sugar Bear Hair is geformuleerd met essentiële haarvriendelijke ingrediënten zoals biotine, foliumzuur en vitamine D. Kauw en slik 2 vitamine gummies per dag om aan alle voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om aan je haardoelstellingen te voldoen! 1 fles Sugarbearhair vitamines  voor 30 dagen gebruik. In tegenstelling tot de conventionele grote, bruto vitaminen, zijn Sugarbearhair gummies makkelijk in te nemen en licht op de maag.

     

    Sugar Bear Hair vitamines bevatten geen hormonen, zodat het gezichts- of lichaamshaar wordt beïnvloed. Geen gelatine. Geen zuivel. Geen gluten. Geen bijwerkingen.

     

    De vitamines werken het best bij een minimum gebruik van 3 maanden, maar de beste resultaten zijn te zien bij 6 maanden gebruik. De resultaten zullen van persoon tot persoon verschillen. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Leeftijden jonger dan 13 jaar moeten toestemming krijgen van de arts. Ook raden wij aan om uw arts te raadplegen bij inname tijdens de zwangerschap.

     

    Ingrediënten SugarBearHair Hair Vitamins :

    • Vitamine A, C en E: Zorgen voor een betere bloedcirculatie en een gezondere hoofdhuid. Essentieel voor efficiëntere haargroei. Met anti-oxiderende werkingen beschermt de hoofdhuid tegen schadelijke stralen van buitenaf. Daarnaast zorgt vitamine A voor een balans in talgproductie, Vitamine C voor ondersteuning bij het maken van collageen en versterkt het haar van binnenuit. En vitamine E kan helpen bij het verminderen van rimpels op de huid.
    • Vitamine B5: Zorgt voor de glans en levendigheid van het haar en voedt elk individueel haartje van binnenuit.
    • Vitamine B6: Samen met Zink, ook te vinden in de Sugarbearhair vitamines, gaat deze de oorzaak van haarverlies tegen.
    • Vitamine B9: Herstelt DNA en helpt bij het producren van gezond haar in de haarzakjes.
    • Vitamine B12: Helpt ook bij het verbeteren van de bloedcirculatie door de bijdrage aan het vormen rode bloedcellen.
    • Kokosnootolie: - Draagt bij aan de hydratatie van het haar als de hoofdhuid.
    • Biotine: Ondersteunt de keratine in het haar en produceert de essentiële vetzuren die de hoofdhuid gezond houden. Voor sterk en elastisch haar. 

     

     

    Bestel de Sugarbearhair Hair Vitamins - Vegetarische Haar Vitamines 60Stk nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

     

    * DISCLAIMER: Deze uitspraken zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, te genezen of te voorkomen. De meningen en voedingsadviezen die door SugarBearHair worden uitgedrukt, zijn niet bedoeld als vervanging voor conventionele medische dienstverlening. Als u een ernstige medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts. Individuele resultaten kunnen variëren.

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »