CND Vinylux Weekly Polish Nagellak [Bestel 3 & Ontvang 1 Kleur GRATIS]

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

CND

Product omschrijving

CND™ VINYLUX™ Weekly Polish Nagellak

CND 3+1 Actie - Bestel 3 van uw favoriete kleuren en ontvang 1 gratis! Laat ons weten welke kleur u graag gratis wilt ontvangen in de opmerkingen veld tijdens het afrekenen.

 

CND Vinylux (15 ml.) is vergelijkbaar met traditionele nagellakken, maar heeft de kwaliteit van een professioneel product. Met een superieure aanhechting, dankzij de ingebouwde Base coat, heeft de Vinylux een kortere droogtijd dan traditionele nagellaken.

CND's Vinylux is  in twee stappen eenvoudig aan te bregen. De Basecoat is bij de Vinylux overbodig, in tegenstelling tot traditionele nagellakken voor een drie stappen proces. De Vinylux Topcoat beschermt de nagel tegen vergeling en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.

Daarnaast is het verwijderen van Vinylx nagellak een geheel pijnloos proces. Vinylux kan snel en gemakkelijk verwijderd worden door middel van de CND Foil Remover Wraps, een wikkel die enkel de nagel bedekt en doordrenkt met de toegevoegde macadamia olie. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel gereinigd van de nagellak en tegelijkertijd gevoed en intensief gehydrateerd.

Nuances
De Vinylux lijn is verkrijgbaar in 90 modieuze kleuren waarven er ruim 60 overeenkomen met de meest populaire CND Shellac +14 Days Nagellak. De Vinylux kan onder andere gebruikt worden voor de touch up van CND Shellac uitgroei.

Bestel de CND™ VINYLUX™ Weekly Polish Nagellak nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x