Colora Henna Poeder Natuurlijke Haarkleuring

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Colora Henna

Productomschrijving

Colora Henna Poeder Poeder Natuurlijke Haarkleuring

Colora Henna, inhoud omdoos: 8 stuks, is een 100% natuurlijke kleuring welke is gebaseerd op gedroogde en gemalen blad van de tropische heester Lausensia. De poeder kleuring van Henna Colora is volledige plantaardig en bevat geen chemische toevoegingen.

Colora Henna hecht zich aan de buitenkant van het haar en vormt daardoor een natuurlijke laag die het haar herstelt en beschermt. Door deze specifieke eigenschappen krijgt het haar na de behandeling met Henna Colora extra veel glans. De kleur blijft transparant vandaar dat grijs haar niet kan worden gedekt met Henna Colora.

Er zijn 14 verschillende Colora Henna kleuren die onderling heel goed te mengen zijn. De ene kleurnuance bevat ook meer rood dan de andere. Hier volgt de volgorde van de meest rode en lichte kleur tot de minst rode en donkere kleur:

1. Black 6. Gold Brown 11. Apricot Gold
2. Ash Brown 7. Mahogany 12. Buttercup Blond
3. Brown 8. Burgundy 13. Wheat Blond
4. Chestnut 9. Auburn 14. Neutral
5. Light Brown    10. Red Sunset     


De kleuren vanaf nummer 10 zijn meer geschikt voor de “blonde” kleuringen. Bij deze lichtere kleuren zijn onder andere kamille en goudsbloem toegevoegd. Bij de donkere kleuren wordt ook wel
gebruik gemaakt van indigo.

Verpakkingen van 8 zakjes van 60 gram per omdoos.Gebruik: Colora Henna poeder dient met warm water gemengd te worden. De kleur komt dan het meest tot zijn recht en hecht beter aan het haar. Meng het totdat het een goed smeerbaar “papje” wordt. Een garde is een extra handigheidje om te mengen.

Het mengsel kan op dezelfde wijze opgebracht worden als een verfbehandeling. Vervolgens 30 minuten onder de droogkap met een plastic mutsje en zorg ervoor dat de contouren afgedekt zijn met een vochtige wattenrand. Dit om het eventueel “lopen” van het product tegen te gaan.

Na 30 minuten gaat het mutsje van het haar af. Het haar wordt losgemaakt en kan nog eventueel met water beneveld worden. Vervolgens nog 15 minuten onder de droogkap, om goed in te drogen. Hierna kan het worden uitgespoeld en nagewassen, bij voorkeur met de Colora Henna Shampoo.Bestel de Colora Henna Poeder Natuurlijke Haarkleuring nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x