Jaguar Black Line Euro-Tech & -Design

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar Black Line Euro-Tech Design

Een tijdloze schoonheid met duidelijke definities, doordachte techniek en grafische perfectie. Ontworpen met een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. Met een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen.

  • 5.25'' = 13.5cm
  • 5.75'' = 15.0cmLevensduur

Nagenoeg permanente scherpte, extreme slijtagevastheid en hoge kwaliteit van de snijkanten door het exclusieve MICRO CARBIDE staal. Dankzij het poeder-metallurgische proces zijn harde carbiden zeer klein en gelijkmatig verdeeld; vanadium is in een zeer concentratie voorhanden.  Het aanvullende harden door middel van een koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur. Het FRIODUR snijblad bereikt zodoende zijn maximale hardheidsgraad.

Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slice.

Gratis Service

  • 2 jaar gratis onderhoudsservice
  • Controle scherpte, soepelheid en functioneren van het schroevensysteem
  • Professioneel reinigen van de schaar en oliën van de as
  • Vervangen van versleten onderdelen (bijv. glijringen)

 

Bestel Jaguar Black Line Euro-Tech Design nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x