Jaguar Gold Line Diamond & TB Knipschaar

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar Gold Line Diamond & TB Knipschaar

Diamond & TB
De Diamond is een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen.

De TB variant is uitgerust met een op diamant gelijkende, slijtvaste, diepblauwe harde titaannitride coating. Heeft een extreem lange levensduur en is beschermt bij nikkelallergie. Ook met een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. 

  • 5''     = 12.7 cm (1 tot 2 weken levertijd)
  • 5.25'' = 13.5 cm (1 tot 2 weken levertijd)
  • 5.5''   = 14.0 cm (1 tot 2 weken levertijd)
  • 5.75'' = 15.0 cm (1 tot 2 weken levertijd)
  • 6''      = 15.5 cm Levensduur
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slice.


Bestel de Jaguar Gold Line Diamond & TB nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x