Kappershandel Cursus BHV Basis en Herhaling

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Kappershandel

Productomschrijving

Cursus BHV Basis en Herhaling 

Voor meer informatie, reserveringen en betalingen verwijzen wij u door naar www.kappersbhv.nl (06-50416338).

Datum: n.o.t.k

Ieder bedrijf is verplicht om één of meerdere medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverlener (BHV-er). Onze opleiding duurt 1 dag en voldoet aan de richtlijnen voor de Bedrijfshulpverlening.

De cursus wordt gehouden bij Kappershandel aan de Katernstraat 33F-G, 1321 NC Almere.

Ongevallen en calamiteiten kunnen overal voorkomen. Ook in uw zaak. Scenario’s waar u niet graag aan denkt. Toch is het van belang hierbij stil te staan. Om snel en adequaat te reageren en om uw werknemers en klanten goed op te vangen en te verzorgen, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Daarom ook bent u als werkgever wettelijk verplicht één of meer werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Deze bedrijfshulpverleners moeten hiervoor een BHV-opleiding volgen.

 

Kappers BHV biedt u de mogelijkheid om deze cursus te volgen. De cursus is te volgen in 1 dag en wordt gegeven door een ervaren trainer. Kappers BHV is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bedrijfshulpverleners. Tevens zijn zij gecertificeerd opleidingsbedrijf via de Nederlandse Reanimatie Raad.

 

Een goede kwaliteit van de opleiding is dus gegarandeerd!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x