LKS Slijpkap THERMO (10 Stuks)

Nog niet gewaardeerd
NIEUW!

Bekijk alles van:

LKS

Productomschrijving

LKS Slijpkap THERMO (10 Stuks)

De THERMO Slijpkappen van LKS zijn ontworpen met een kleurwissel technologie voor een veilige bescherming tijdens de behandeling!

De geavanceerde thermo-effecttechnologie voor LKS slijpkappen: de gepatenteerde kleurverandering signaleert onmiddellijk een potentieel gevaar van oververhitting. gebruikers en patiënten krijgen een hoger niveau van veiligheid in podologie en voetverzorging.

Met de kleurwisseltechnologie vindt de kleurverandering in twee stappen plaats om tijdig te waarschuwen voor mogelijke oververhitting van de huid. De gebruiker kan onmiddellijk reageren door de druk te verminderen, een ander huidgebied te kiezen of de behandeling tijdelijk te onderbreken. De patiënt ervaart een comfortabele behandeling zonder tintelingen of pijn. Het risico op huidbeschadiging door oververhitting is hiermee bijna verdwenen.

Te gebruiken i.c.m. met de LKS Slijpkaphouder voor maximale efficiëntie. Deze slijpkaphouders zijn een perfecte fit waardoor de slijpkap stevig bevestigd blijft tijdens de behandelingen.

 

Bestel LKS Slijpkap THERMO(10 Stuks) nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x