Moser Protect 1500 Watt Fohn

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Moser

Productomschrijving

Moser Protect 1500 Watt Föhn

De Moser Protect Haardroger zorgt voor een snelle droging en individuele styling van het haar met zijn 1500 Watt langdurige AC Motor met uitneembaar filter voor eenvoudige reiniging. De handvat is afgewerkt met een anti/slip oppervlak voor comfort.

Haardroog tips voor kort, medium en lang haar

Kort haar:
Stap 1: Spray een hitte beschermende leave-in conditioner op licht vochtige strengen van wortel tot uiteindes (voor fijn haar, alleen op de onderste helft).
Stap 2: Maak de bovenste deel van het haar vast. Beginnend vanaf de achterkant, föhnen met behulp van een platte vorstel om het haar naar voren te vegen (dit zorgt ervoor dat het haar niet poeferig wordt). herhaal dit aan de zijkanten.
Stap 3: Laat de voorste gedeelte van het kapsel nu zakken. Föhn de pony als eerste, strijk ze glad met de borstel van de ene zijde naar de anderen. Maak de overige gedeelte los en werk terug richting de kruin tot de top helemaal droog is.

Medium haar:
Stap 1: Breng een volumizer aan op de wortels van de natte haren om meer volume toe te voegen, breng daarna een beetje leave-in conditioner aan op de uiteinden van het haar.
Stap 2: Bij een pony, föhnen met behulp van een grote ronde borstel. Werk vanaf de wortels naar de uiteinden en richt the mondstuk van de föhn richting the uiteinden.
Stap 3: Droog de zijkanten en uiteindes zonder een borsel totdat 95% ervan is gedaan. Maak de bovenste gedeelte vast en werk de overige delen verder af, met de mondstuk van de fòhn richtend op de uiteinden.
Stap 4: Maak de bovenste gedeelte los en droog het geheel in één keer. Trek het haar recht naar boven met de föhn ook naar boven gericht. Dit zal helpen bij de lift van het haar.

Lang haar:
Stap 1: Breng een beetje glans serum aan op de uiteinden van vochtig haar, föhn daarna het haar totdat het vocht grotendeels verdwenen is.
Stap 2: Bestig de bovenste gedeelten van het haar. Beginnen vanaf de achterkant, wind kleine gedeeltes van het haar van de uiteinden naar de wortelsmet een keramische borstel en föhn totdat ze droog zijn.
Stap 3:Roteer de polsen, terwijl het haar ontrafelt van de borstel, zodat het haar op zichzelf krult. Herhaal totdat het haar droog is.

Bestel de Moser Protect 1500 Watt Föhn veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Productspecificaties

Merk:
Moser
Garantie:
2 jaar
Kleur:
Zwart
Gewicht:
550 g
Motortype:
AC Motor
Vermogen:
1500 Watt
Aantal blaasstanden:
2
Aantal temperatuur standen:
3
Koude lucht knop - Cool shot:
Aanwezig
Aantal blaasmonden meegeleverd:
2
Lengte snoer:
3 meter
Afneembaar filter:
Aanwezig
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x