Salon Ambience Lyon Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Lyon Kaptafel

De kaptafel Lyon bestaat uit een rechthoekig glazen paneel met daarin opgehangen een rechthoekige spiegel compleet met een kapblad in glas (MI/050-01), aluminium (MI/050-05) of wenge hout (MI/050-03). De kaptafel wordt op een metalen frame, dat aan de wand wordt bevestigd geschroefd, gemonteerd en wordt compleet met föhnhouder en voetsteun geleverd. Achter de kaptafel kan een Server gemonteerd worden. Ook is de Lyon kaptafel beschikbaar met spiegels aan beide kanten.

Materialen:

  • Gehard glas, met zeefdruk en indirecte verlichting
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 2 x 28 W
  • Neon T5


De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het materiaal.


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Lyon Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x