Salon Ambience Transformer Wachthoek

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Transformer Wachthoek

De wachtmeubel serie Transformer bestaat uit drie onderdelen die gebruikt kunnen worden, afzonderlijk of gecombineerd, in een verschillende opties, afhankelijk van de behoefte en smaak van de kapper. De wachtmeubels zijn opgebouwd uit multiplex en opgevuld met dik schuim, en zijn zeer comfortabel om op te zitten, en door de ruime keuze van Skai kleuren volledig naar de wens van de kapper te maken.

De Transformer is o.a. beschikbaar zonder een rugleuning (RC/050), of met een rugleuning vast aan de brede zijde (RC/052) óf aan de smalle zijde (RC/051) van de wachtstoel. Hierdoor zijn de Transformers te gebruiken en te combineren op vele manieren, en in vele locaties.


Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Skai kleuren, en geef jouw Transformer Wachthoek de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ALLIGATOR 31 en BLACK ALLIGATOR 49.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Transformer Wachthoek veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x