Ultron Stoomdroogkap Sun Vapo Zetelmodel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Ultron

Productomschrijving

Ultron Stoomdroogkap Sun Vapo Zetelmodel

Kleuren, krullen en ontkleuren in een recordtijd door het haar met stoom te behandelen. Zowel de stoomtechniek als het toestel zelf zijn toonbeelden van eenvoud en efficiëntie. Uitgerust met een tijdschakelaar en stoomafgifteregeling.

 

  • Tijdschakelaar
  • Stoomafgifteregeling
  • 700 Watt

 

Let op, de Stoomdroogkap Sun Vapo Zetelmodel word geleverd zonder voet. De bijbehorende voet voor dit model is de: Sibel Universele voet.

 

Sun Vapo
De Sun Vapo werd zorgvuldig ontworpen om met een minimum aan afstellingen een maximaal resultaat te halen. Je hoeft alleen de tijd, het stroomniveau en de temperatuur van de stoom in de stellen.

Stoom versnelt de klassieke behandelingen, maar de zittijd varieert wel naar gelang de gebruikt producten en textuur van de behandelde haren. Een permanent duurt gemiddeld 7 minuten, blonderen en ontkleuren 7 minuten en kleuren 15 minuten.


Bestel de Ultron Stoomdroogkap Sun Vapo Zetelmodel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x