Wahl Super Dry Föhn 2000 Watt

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wahl

Product omschrijving

Wahl Super Dry Föhn incl. Afrokamtuit  2000 Watt

De Super Dry Föhn incl. Afrokamtuit van Wahl heeft een zeer krachtige motor van 2000 Watt die zelfs de meeste weerstand biedende, dik golvend of krullend haar met gemak aan kan. 

Voor een snelle en gladde resultaat is dit de go-to haardroger. Uitgerust met de actieve ion-technologie, twee diverse blaasmonden zorgt het ervoor dat het haar binnen no-time weer een professionele kapsalon-waardige kwaliteit heeft.

Haardroog tips voor kort, medium en lang haar
Kort haar:
Stap 1: Spray een hitte beschermende leave-in conditioner op licht vochtige strengen van wortel tot uiteindes (voor fijn haar, alleen op de onderste helft).
Stap 2: Maak de bovenste deel van het haar vast. Beginnend vanaf de achterkant, föhnen met behulp van een platte vorstel om het haar naar voren te vegen (dit zorgt ervoor dat het haar niet poeferig wordt). herhaal dit aan de zijkanten.
Stap 3: Laat de voorste gedeelte van het kapsel nu zakken. Föhn de pony als eerste, strijk ze glad met de borstel van de ene zijde naar de anderen. Maak de overige gedeelte los en werk terug richting de kruin tot de top helemaal droog is.

Medium haar:
Stap 1: Breng een volumizer aan op de wortels van de natte haren om meer volume toe te voegen, breng daarna een beetje leave-in conditioner aan op de uiteinden van het haar.
Stap 2: Bij een pony, föhnen met behulp van een grote ronde borstel. Werk vanaf de wortels naar de uiteinden en richt the mondstuk van de föhn richting the uiteinden.
Stap 3: Droog de zijkanten en uiteindes zonder een borstel totdat 95% ervan is gedaan. Maak de bovenste gedeelte vast en werk de overige delen verder af, met de mondstuk van de föhn richtend op de uiteinden.
Stap 4: Maak de bovenste gedeelte los en droog het geheel in één keer. Trek het haar recht naar boven met de föhn ook naar boven gericht. Dit zal helpen bij de lift van het haar.

Lang haar:
Stap 1: Breng een beetje glans serum aan op de uiteinden van vochtig haar, föhn daarna het haar totdat het vocht grotendeels verdwenen is.
Stap 2: Bevestig de bovenste gedeelten van het haar. Beginnen vanaf de achterkant, wind kleine gedeeltes van het haar van de uiteinden naar de wortels met een keramische borstel en föhn totdat ze droog zijn.
Stap 3:Roteer de polsen, terwijl het haar ontrafelt van de borstel, zodat het haar op zichzelf krult. Herhaal totdat het haar droog is.

Bestel de Wahl Super Dry Föhn incl. Afrokamtuit 2000 Watt veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl.

Productspecificaties

Merk:
Wahl
Kleur:
Zwart
Gewicht:
640 g
Voltage:
220 - 240 V
Motortype:
AC Motor
Vermogen:
2000 Watt
Aantal blaasstanden:
2
Aantal temperatuur standen:
3
Koude lucht knop - Cool shot:
Aanwezig
Aantal blaasmonden meegeleverd:
2
Technologie:
Tourmaline en Ion
Ophangoog:
Aanwezig
Lengte snoer:
3 meter
Afneembaar filter:
Aanwezig
Met anti-slip aan zijkant:
Aanwezig
Met overhittingsbescherming:
Aanwezig
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x