Wella Color Touch Instamatic (60ml)

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Wella

Productomschrijving

Wella Color Touch Instamatic

Matte gloss service voor een diffuse kleurfinish. De Color Touch Instamatic formule is een verfijnde melange van kleurmoleculen die geleidelijk in de haarschubben worden verspreid. Het resultaat is een tijdelijke, super trendy fi nish met delicate, matte gloss en ingetogen glans.


Matte Gloss voor een diffuse kleurfinish die varieert aan de hand van de haarkleur waarop het wordt aangebracht: net als een kleurenfilter op het haar.

Developers – Color Touch Emulsion 1.9 % of 4 %. Inwerktijd 5–20 minuten. Afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Mix 1 : 1 met Color Touch Emulsion 1.9 % of 4 % en aanbrengen op droog haar, 5–20 minuten laten inwerken. Afhankelijk van de gewenste intensiteit.

  • Na voltooiing van de inwerktijd een klein beetje wam water toevoegen en zachtjes dooremulgeren. Zorgvuldig uitspoelen met water.
  • Was het haar één keer met Wella Professionals Brilliance of Elements Shampoo.
  • Om oxidatieve resten te neutraliseren en de kleur te fixeren, wordt Wella Professionals Color Post Treatment geadviseerd [Droog haar verhoogt de intensiteit, nat haar geeft een zachter resultaat].Bestel de Wella Color Touch Instamatic 60ml nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x