Salon Ambience Horizon Barber Kaptafel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Horizon Barber Kaptafel

Verbreed de Horizon in uw salon met deze boeiende kaptafel!

De Horizon for Men heeft een grote spiegel die aan de boven- en onderkant afgewerkt wordt met een aluminium profiel en LED verlichting. Onder de spiegel wordt een ruime kaptafel met opbergruimtes gemonteerd, gemaakt van wit melamine.

Het blad van de kaptafel is leverbaar met of zonder een porseleinen wasbak, speciaal voor de herensalon. Verder wordt er standaard een mooie bijpassende voetsteun bij geleverd.

Materialen:Kaptafel, met onder en boven LED verlichting. Met veiligheidsfolie en kapblad in wit melamine met of zonder wasbak.Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Horizon Barber Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x