Salon Ambience Scuola Kaptafel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Scuola Kaptafel

De kaptafel Scuola is speciaal gemaakt voor scholen of trainingscentra. De kaptafel is beschikbaar in een eenpersoonsuitvoering (MI/200) maar ook in een dubbele uitvoering (MI/202). Het frame van de kaptafel is gemaakt van grijs gelakt metaal en het blad van grijs hout.

De Scuola is erg praktisch door het frame en het kapblad die opgevouwen kunnen worden. De dubbele uitvoering wordt geleverd op wielen. Op het blad kan ook een oefenkop bevestigd worden.Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Scuola Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x